Over GET

We take care of you while you take care of your business!

Wij ontzorgen u met onze oplossingen door ondersteunende processen zoals het beheer van arbeidstijd en uw bedrijfsbeveiliging optimaal te regelen. Zo kan u zich concentreren op uw kernactiviteit.

GET ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt oplossingen voor toegangscontrole, time management, bezoekersregistratie, personeelsplanning en security management.

Al meer dan 50 jaar gebruiken meer dan 5000 klanten wereldwijd onze oplossingen voor de beveiliging van hun bedrijfsomgeving en het verzekeren van hun processen. Enkele sectoren waarin we actief zijn, zijn o.a. financiële instellingen, ziekenhuizen, overheden en lokale besturen.

Met GET heeft u 1 aanspreekpunt - van development tot after sales, wereldwijd. We plannen uw project, installeren het systeem en zorgen voor de nodige opleiding. Natuurlijk kan u rekenen op efficiënte after sales support en assistentie bij de uitbouw van uw systeem. Een eigen development afdeling én productie site garanderen de flexibiliteit die u van een leverancier mag verwachten.

GET maakt sinds 2006 deel uit van de primion group, een internationaal opererende groep met regionale vestigingen in Duitsland (primion Technology AG), Frankrijk (primion SAS), België en Nederland (GET) en Spanje (Digitek). Bovendien beschikt de groep over een wereldwijd netwerk van gecertifieerde systeempartners.

primion & partners

primion group

De primion group is een internationaal opererende groep met regionale vestigingen in Duitsland (primion Technology AG), Frankrijk (primion SAS), België en Nederland (GET) en Spanje (Digitek). Bovendien beschikt de groep over een wereldwijd netwerk van gecertifieerde systeempartners.

Wij bieden u passende oplossingen voor toegangscontrole, tijdregistratie, bezoekersregistratie, personeelsplanning en allesomvattend security management.

Sinds 2008 maakt de primion group deel uit van de Spaanse Azkoyen group.