GET lanceert nieuwste webapplicatie prime Mobile

De nieuwste aanwinst binnen het gamma van tijdsregistratietoepassingen, is de mobiele versie van prime Time, dé oplossing voor tijdregistratie en aan- en afwezigheidsregistratie. prime Mobile ondersteunt de medewerker en de teamleader in zijn werk: thuis, op het bedrijf of op locatie.

prime Mobile aanmeldscherm

Mobiele tijdregistratietool onmisbaar voor een moderne en flexibele werkomgeving.

GET innoveert voor de toekomst en sleutelt continu aan zijn producten en oplossingen voor een optimale gebruikservaring. De nieuwste webapplicatie prime Mobile werd specifiek ontwikkeld om tijdregistratie in een flexibele werkomgeving op te vangen.

De meest gangbare functies van prime Time (tijdregistratiesysteem) kunnen via de webapp aangestuurd worden en stellen medewerkers en teamleaders in staat vlot te boeken, wat een win-win situatie oplevert voor beide partijen. Medewerkers krijgen via hun smartphone of tablet toegang tot prime Time; ze kunnen van op elke locatie een afwezigheid aanvragen, saldi raadplegen, desgewenst in/uit boeken.Teamleaders hebben een duidelijk overzicht en kunnen elke aanvraag snel goedkeuren.

Krachtlijnen van prime Mobile

  • Toepassing volledig gebouwd voor smartphone en tablet.
  • prime Mobile is een webapplicatie die aangepast is voor mobiele toestellen, en die op dezelfde server als prime Time draait. De toepassing is geschikt voor kleinere schermen, voorzien voor touchpad, een virtueel toetsenbord en mobiele dataverbindingen. De medewerker gebruikt m.a.w. geen app uit de app store, maar surft gewoon naar een website en deze is altijd up-to-date.
  • Beschikbaar op IOS, Android en Windows.
  • Inloggen met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord als voor prime Time.
  • Vergelijkbare werking met desktop/laptop.
  • Beschikbaar in meerdere talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Datasheet op aanvraag.