GET the idea... op ons klantenevent!

Evoluties in onze samenleving en veranderende wetgevingen vragen zowel van werknemers als werkgevers een steeds grotere flexibiliteit. Anderzijds groeit de vraag naar veiligheid en zekerheid gestaag. Hoe kunt u optimaal inspelen op deze soms tegenstrijdige behoeftes en noden? Welke rol kunnen softwaretoepassingen hierin spelen en welke toegevoegde waarde bieden ze?

Onze experts zoeken samen met u antwoorden op deze vraagstukken tijdens ons klantenseminarie op 11 oktober e.k.
Tijdens de verschillende sessies stellen we u graag voor hoe we dagelijks de theorie in praktijk omzetten voor zowel toegangscontrole als tijdregistratie.

Wij verwelkomen u dan ook van harte op donderdag 11 oktober 2018 in onze gebouwen te Malle. 

Work-life balance, tikklokken, GDPR, VCA, VMS, perimeter... terminologie van de dag!

We starten in de voormiddag met tijdgerelateerde aspecten waar bedrijven mee te maken hebben, bieden u een uitgebreide lunch aan en vervolgen met een informatieve namiddag over doorgedreven security management. Beide seminaries worden ondersteund door live demo's en testimonials.
We sluiten af met een netwerkdrink, een uitgelezen moment om met onze medewerkers te spreken en te netwerken met collega’s uit uw sector. 

Programma en inschrijving

De plaatsen voor onze seminaries zijn beperkt.
Wacht dus niet te lang en bezorg ons zo snel mogelijk het ingevulde inschrijvingsformulier via getinformed@remove-this.get.be. Vermeld uw naam, maak uw keuze uit ons programma en uw plaats is gereserveerd. Enkele dagen voor het event ontvangt u van ons een toegangscode.

Download hier:
• Programma
• Inschrijvingsformulier
• Routeplan