Security management: zoveel méér dan inbraakbeveiliging

Uiteraard is ongenode gasten weren een belangrijk onderdeel van uw beveiligingsprocedure, maar daar stopt het niet bij. Om uw beveiliging volledig sluitend te maken, denkt u het best na over een uitgebreid security management systeem. Met een security management systeem kunt u steeds het overzicht bewaren, waardoor u snel en efficiënt kunt optreden als een risicovolle situatie zicht aandient.
Security management

Security management, dat is ook toegangscontrole

Naast inbraakbeveiliging heeft uw onderneming alle belang bij een betrouwbare en flexibele toegangscontrole. Dat is niet altijd vanzelfsprekend en al helemaal niet als uw bedrijf uit verschillende afdelingen bestaat die allemaal specifieke toegangsvereisten hebben. Door toegangscontrole te integreren in uw security management concept, bent u steeds op de hoogte van wie er zich op de verschillende afdelingen bevindt, want de GET-software communiceert in real time met psm2200.

Vergeet ook gebouwbeheer en brandveiligheid niet!

Een andere nuttige aanvulling op uw security management is de combinatie met gebouwenbeheer en branddetectie. Daarbij worden automatisch een aantal taken gestart in geval van nood. Zo gaan brandwerende deuren dicht zodat het vuur zich niet verder kan verspreiden. Ook vluchtwegen worden vrij gestuurd, zodat iedereen snel en veilig het gebouw kan verlaten. Automatische deuren worden dan weer handmatig bestuurbaar, zodat u zelf kunt beslissen of ze al dan niet open moeten.
Tijd is cruciaal als het noodplan van kracht is. Daarom is het security platform  voorzien van een op voorhand geïmplementeerde alarmprocedure die het veiligheidsteam  begeleidt. De alarmen worden geactiveerd en de benodigde instanties en contactpersonen krijgen simultaan een alarmsignaal.
Om de noodsituatie achteraf te kunnen evalueren en een gelijkaardig voorval in de toekomst te vermijden, worden alle alarmen alsook de genomen acties gelogd voor u.

Interesse in een analyse voor uw onderneming? Neem dan zeker contact met ons op!