De voordelen van verlofregistratie met een verlofapp

Wil je even tot rust komen door een snipperdagje aan te vragen of een verlengd weekend in te plannen? Goed idee! Het zijn namelijk net die kleine dingen die zorgen voor een aangename work-lifebalans. Dat goed gevoel wordt trouwens alleen maar versterkt als ook de registratie van dat verlof vlot verloopt. De vraag is alleen hoe je dit snel en eenvoudig kunt aanvragen. De oplossing? Een verlofapp! Hieronder ontdek je alle voordelen.
Holiday request online

Tijdwinst voor iedereen

Als je nog snel een snipperdagje wilt meepikken of een vakantie wilt boeken, wil je vooral dat je verlof snel aangevraagd én goedgekeurd wordt. Een overzichtelijke verlofapp gekoppeld aan het tijdregistratiesysteem waarin je duidelijk te zien krijgt hoeveel verlofdagen je nog kunt opnemen en je moeiteloos kunt aanduiden welke dagen je vrijaf wilt nemen, kan daarbij helpen. Als de aanvragen overzichtelijk binnenkomen via de verlofapp, is het bovendien makkelijker voor de HR-dienst om ze snel goed te keuren.

Verlofregistratie waar én wanneer je maar wil

Verlof aanvragen doe je niet per se via je computer of op het werk. Misschien ben je de hele dag op de baan of misschien denk je er pas aan om verlof aan te vragen als je thuis bent. Het handige aan een verlofapp is dat je hem altijd en overal kunt raadplegen. Op die manier kun je makkelijk zien hoeveel verlofdagen je nog hebt en hoeven collega’s die weinig toegang hebben tot een computer zich geen zorgen te maken over wanneer ze verlof aan kunnen vragen.

Compatibel met al je devices

Onze verlofapp prime Mobile is een webapplicatie en kun je dus gewoon in de browser raadplegen, omdat hij op dezelfde server draait als de desktopversie, prime Time. Je hoeft dus geen aparte app te downloaden of te betalen. Je hebt uiteraard wel de mogelijkheid om een appicoon op je smartphone te zetten met een directe link naar prime Mobile. Bovendien is de verlofapp mobile friendly en responsive en past hij zich dus aan aan je device. Handig!

Meer info over prime Mobile? Neem snel contact met ons op!