Maak meer tijd vrij in je bedrijf met de juiste tijdregistratie

Hoewel ‘time is money’ misschien een uitgeholde uitdrukking is geworden, houdt ze nog altijd wel steek. Bovendien laat een nauwkeurige tijdregistratieeen betere dienstverlening toe, waar zowel je klanten als jezelf en je personeel de vruchten van plukken. Zo kunnen je medewerkers meer tijd overhouden voor wat er écht toe doet, zonder dat je bedrijf daar economische nadelen van ondervindt. De vraag is alleen hóé je nu meer tijd vrijmaakt. Volg even mee!
tijdregistratie

Tijdregistratie laat meer efficiëntie toe

De personeelsdienst krijgt vaak te maken met heel wat administratieve taken die eigenlijk kunnen worden geautomatiseerd. Dat brengt niet alleen onnodige frustraties teweeg, maar leidt ook tot heel wat tijdverlies. Door aan tijdregistratie te doen, kunnen je medewerkers voortaan veel efficiënter te werk gaan. Zo hoeven ze niet meer manueel in te geven wie er wanneer heeft gewerkt of wie recht heeft op bepaalde speciale voordelen.

Tijdregistratie doet de productiviteit stijgen

Ook op de werkvloer gaat tijdregistratie tijdverlies tegen. Door integratie met je planningstool geeft het je namelijk de mogelijkheid om overzichtelijker te plannen en de planning eventueel te decentraliseren. Daardoor krijg je een beter inzicht in de samenstelling van elk team per shift, waar er personeels- of tijdstekorten zijn en waar de workflow efficiënter kan.

Verder kun je dankzij tijdregistratie kort op de bal spelen wanneer er zich problemen voordoen (er wordt bijvoorbeeld iemand onverwacht ziek). Tijdregistratie geeft je met andere woorden de mogelijkheid om je teambeleid te onderbouwen en aan te passen, waardoor de productiviteit stijgt.

Meer info over onze tijdregistratietools? Neem dan zeker contact met ons op.