Jorge Pons Vorberg nieuwe CEO van de Time & Security Division binnen AZKOYEN

"Ik ben trots en blij met deze kans en sta 100% achter jullie en ons bedrijf."

Foto van Jorge Pons Vorberg

Jorge Pons Vorberg is de nieuwe CEO van de Time & Security Division van de AZKOYEN Group. Voortaan opereren dus primion Technology GmbH en OPERTIS in Duitsland, GET in België en Nederland, DIGITEK in Spanje en primion S.A.S in Frankrijk onder zijn vleugels.

Jorge Pons Vorberg kent de groep en business als geen ander. Zes jaar lang was hij CFO van Time & Security en sinds september is hij al CEO ad interim. Namens de Raad van Bestuur van AZKOYEN en de Raad van Commissarissen van primion, informeerde Eduardo Unzu, Managing Director van de groep: "We zijn ervan overtuigd dat Jorg Pons Vorberg de beste kandidaat is voor het verdere succesverhaal van de Time & Security Division. We hebben er alle vertrouwen in dat hij op het elan van de huidige koers zal verdervaren. Dit met een focus op organische groei en slim beheer van de forse, lopende investeringen. Alsook met het engagement en de visie die we van hem gewend zijn, helemaal in lijn met onze bedrijfsfilosofie.

Over zijn benoeming berichtte Jorge Pons Vorberg zelf aan de medewerkers: "Ik ben trots en blij met deze kans en sta 100% achter jullie en ons bedrijf. Laten we de krachten bundelen en toekomstige uitdagingen aangaan. Voor onze klanten betekent dit het automatiseren van hun personeelsmanagement en veiligheidsprocessen om hun efficiëntie en wendbaarheid te verhogen. Voor onze aandeelhouders dat we hen winstgevendheid op lange termijn kunnen verzekeren. En voor onze medewerkers dat we een fijne en dynamische werkplek creëren met appreciatie voor inzet. Zo kunnen we blijven groeien, nieuw marktaandeel verwerven en de toekomst van ons allen veiligstellen."