Security management

Integratie psm met camerabewaking CCTV

Snelle interventies

Uw beveiligingsverantwoordelijke moet snel kunnen reageren zodra een probleemsituatie zich voordoet. Bij melding van bijvoorbeeld een openstaande deur of van een inbraakalarm moeten de bijhorende camerabeelden onmiddellijk beschikbaar zijn.

Het is van belang om zeer snel de beelden terug te vinden, zonder eindeloos te moeten zoeken in uren beeldmateriaal. Het event logging systeem merkt videobeelden automatisch met een tag. Deze tag geeft aan welk alarm zich heeft voorgedaan. Op die manier kan u de beelden van een inbraakalarm dat eerder, vb. 10 minuten geleden, heeft plaatsgevonden, onmiddellijk bekijken.

VCA

Voor een efficiënte bewaking is het essentieel om 'echte' van 'valse' alarmen te kunnen onderscheiden. VCA (Video Content Analysis) of intelligente video analyse maakt het mogelijk om personen of objecten op of rond uw bedrijfsterrein te detecteren.

Als leverancier van een geïntegreerd beveiligingssysteem integreert GET VCA in de bestaande beveiligingsoplossing. Dankzij ‘event driven’ camerabewaking genereert de detectie van een vooraf gedefinieerde alarmconditie, een melding of een bijhorend camerabeeld op het scherm. Hierdoor haalt u veel meer uit uw investering in camera’s en stijgt het niveau van uw beveiliging.

Enkele toepassingen van Video Content Analyse zijn:

  • Tailgating filter: geeft aan wanneer meerdere objecten binnen een vooraf bepaalde tijdspanne een denkbeeldige lijn of perimeter overschrijden.
  • Dwell filter: detecteert wanneer personen of voertuigen langer dan een vooraf ingestelde tijdspanne binnen de perimeter blijven.
  • Object presence: objecten of personen die een vooraf gedefinieerde zone betreden, genereren een alarm.

Integratie video management systeem

Het security management besturingsplatform psm is volledig geïntegreerd met verschillende VMS systemen waaronder Milestone. GET levert, installeert en onderhoudt Milestone, ook als stand-alone oplossing voor CCTV.

Perimeterbeveiliging

De detectie en registratie van indringers is 24u op 24u effectief doordat de thermische camera's geen gebruik maken van licht maar uitsluitend van warmtestraling.

GET verdeelt de thermische camera's van FLIR, de absolute marktleider in thermische beeldvorming. FLIR camera's combineren de hoogste beeldkwaliteit met een eenvoudige bediening en ongeëvenaarde kwaliteitsgarantie.

De intelligente VCA (Video Content Analyse)-software analyseert de camerabeelden in real time volgens talrijke, in te stellen filters die bovendien makkelijk aanpasbaar zijn. Zo kan u bv. fysische wijzigingen aan de perimeter van uw bedrijfssite makkelijk opvangen zonder ingrijpende infrastructuurwerken.