Over GET

We take care of you while you take care of your business!

Wij ontzorgen u met onze oplossingen door ondersteunende processen zoals het beheer van arbeidstijd en uw bedrijfsbeveiliging optimaal te regelen. Zo kan u zich concentreren op uw kernactiviteit.

Onze soft- en hardware wordt in-house ontwikkeld. Check video:

GET ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt oplossingen voor toegangscontrole, time management, bezoekersregistratie, personeelsplanning en security management.

Al meer dan 50 jaar gebruiken meer dan 5000 klanten wereldwijd onze oplossingen voor de beveiliging van hun bedrijfsomgeving en het verzekeren van hun processen. Enkele sectoren waarin we actief zijn, zijn o.a. financiële instellingen, ziekenhuizen, overheden en lokale besturen.

Met GET heeft u 1 aanspreekpunt - van development tot after sales, wereldwijd. We plannen uw project, installeren het systeem en zorgen voor de nodige opleiding. Natuurlijk kan u rekenen op efficiënte after sales support en assistentie bij de uitbouw van uw systeem. Een eigen development afdeling én productie site garanderen de flexibiliteit die u van een leverancier mag verwachten.

GET maakt sinds 2006 deel uit van de primion group, een internationaal opererende groep met regionale vestigingen in Duitsland (primion Technology GmbH), Frankrijk (primion SAS), België en Nederland (GET) en Spanje (Digitek). Bovendien beschikt de groep over een wereldwijd netwerk van gecertifieerde systeempartners.

primion & partners

Erkende Kwaliteit sinds meer dan 20 jaar

Producten en diensten van primion voor toegangscontrole, tijdsregistratie en security management zijn gecertificeerd en worden ingezet door talrijke gerenommeerde bedrijven over heel de wereld. We behoren tot de top-3 marktleiders met onze geïntegreerde systemen voor bezoekersregistratie, taakplanning en mobiele oplossingen. En dat al meer dan 20 jaar.

Wij ondersteunen u terwijl u uw business runt!

primion Technology GmbH is één van Europa’s toonaangevende leveranciers op gebied van toegangscontrole, tijdregistratie en beveiligingsoplossingen. Alles is mogelijk bij primion, van concept tot uitvoering mét support na installatie. Zowel software als hardware worden in-house ontwikkeld bij primion, dankzij eigen ontwikkelings- en productiedepartementen. De beste garantie op flexibiliteit en kwaliteit. Wij creëren maatwerkoplossingen om tegemoet te komen aan alle noden van de industrie.

Onze systemen zorgen voor bescherming en beveiliging, 24/24 en 7/7. Daarnaast bieden we ook slimme oplossingen met optimale flexibiliteit voor bezoekersbeheer, werknemersplanning en op het gebied van mobiele applicaties. Een eenvoudig vergrendelsysteem en een uitgebreide beveiligingsoplossing voor luchthavens zijn slechts enkele voorbeelden uit ons groot aanbod.

De primion Group is als dochteronderneming voor 100% in handen van de Spaanse Azkoyen Group www.azkoyen.com. Azkoyen werd opgericht in 1945 en heeft haar hoofdkantoor in Navarra, Spanje. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt elektronische betalingssystemen en voornamelijk koffie-, sigaretten- en snackautomaten in 50 landen verspreid over 5 continenten. Azkoyen is één van de markleiders in haar segment.

Met dochterondernemingen zoals Opertis in Duitsland, primion S.A.S. in Frankrijk, GET in België en Nederland, en Digitek in Spanje, breidt Azkoyen het productportfolio uit binnen de segmenten toegangscontrole, beveiligingsoplossingen, risicobewaking en tijdregistratie.