Healthcare

Betrouwbare gezondheidszorgsystemen

Beheerders van ziekenhuizen, zorgcentra en rusthuizen hebben een bijzondere zorgvuldigheidsplicht. Eigendommen van mensen die ziek of behoeftig zijn, moeten worden beschermd, en veiligheidsrisico's, bijv. brand, moeten tot een minimum worden beperkt. De kraamafdeling van ziekenhuizen moet beveiligd zijn tegen toegang door onbevoegden, net zoals dure medische apparatuur en instrumenten tegen diefstal of inbraak.

Onze oplossingen hebben bewezen dat ze een optimale complete bescherming bieden. Dit door alle noodzakelijke onderafdelingen met elkaar te verbinden voor toegangscontrole en een compleet veiligheidsbeheer.

Zowel nationaal als internationaal zijn we in verschillende kleine en grote zorginstellingen aanwezig waarbij onze prioriteit in de eerste plaats de veiligheid van patiënten en medewerkers is. Maar vaak gaan de projecten ook over een vlotte personeelsplanning, wat in de zorg met een veelheid aan uurroosters altijd een uitdaging is. Via de diverse applicaties kunnen we ook daar een antwoord op bieden.

Lees zeker onze referentiecases!