Healthcare

Betrouwbare gezondheidszorgsystemen

Beheerders van ziekenhuizen, zorgcentra en rusthuizen hebben een bijzondere zorgvuldigheidsplicht. Eigendommen van mensen die ziek of behoeftig zijn, moeten worden beschermd, en veiligheidsrisico's, bijv. brand, moeten tot een minimum worden beperkt. De kraamafdeling van ziekenhuizen moet beveiligd zijn tegen toegang door onbevoegden, net zoals dure medische apparatuur en instrumenten tegen diefstal of inbraak.

Onze oplossingen hebben bewezen dat ze een optimale complete bescherming bieden. Dit door alle noodzakelijke onderafdelingen met elkaar te verbinden voor toegangscontrole en een compleet veiligheidsbeheer.

In het Schwarzwald-Baar Hospital in Villingen-Schwenningen bijvoorbeeld werd een compleet veiligheidssysteem geïnstalleerd. Van noodsystemen voor de lift tot een babybewakingssysteem en brand- en gesproken woord alarmsystemen, over de officiële radioverbinding met brandweer en de integratie van externe systemen zoals sprinklers in de technologie van het gebouw, of het zogenaamd “stil" alarm van alle veiligheidstaken, met alle bekommernissen werd rekening gehouden.

Het kinderziekenhuis van Heidelberg en het universitair hospitaal in Hamburg-Eppendorf doen een beroep op onze oplossingen. Zoals nog vele anderen.

Wij zorgen voor u, zodat u kunt zorgen voor uw bedrijf!