Oplossingen voor lokale besturen

Beveiliging

Ook de beveiliging van uw gebouw is bij ons in goede handen. Één enkele badge verenigt toepassingen van tijdregistratie en toegangscontrole. Zo houdt u onbevoegde personen buiten, en weet u op elk moment wie welke ruimte is binnengegaan.

Betrouwbare toegangscontrole

Wilt u bepaalde ruimtes afsluiten voor het grote publiek? Dan is ons flexibele en sluitende toegangssysteem met online en/of offline badgelezers of cilinders, geen overbodige luxe. Zo weet u perfect wie welke deur heeft geopend, en wanneer.

Bepaalde lokalen worden alleen toegankelijk voor (een deel van) het personeel of plaatselijke verenigingen. Denk maar aan het archief, de serverruimte, het magazijn met reispassen en e-ID’s, of andere ruimtes.

Camerabeveiliging voor extra zekerheid

De oplossingen van GET zijn perfect te combineren met beveiligingscamera’s. Zo beschikt u eenvoudig over een totaal beveiligingsconcept. Camera’s op strategische plaatsen in openbare gebouwen verhogen het veiligheidsgevoel van personeel én burger. En na een incident kan u de beelden heel snel (her)bekijken en de gepaste procedure starten.