Overheden

Oplossingen op maat voor de overheidsadministratie

Onze oplossingen zijn even uitgebreid als de vereisten van de overheidsadministratie. Met erkende instanties zoals de Oostenrijkse kamer van koophandel, het Gran Teatre del Liceu in Barcelona of het Museum Aan de Stroom in Antwerpen, een van de mooiste musea ter wereld, hebben we al jarenlang partnerships.

Ook Provincie Antwerpen, met 2100 medewerkers op de payroll, doet al sinds 1985 beroep op onze diensten. Met het oog op de toekomst werd er recent een softwaremigratie en een nieuwe loonkoppeling doorgevoerd. Bekijk de video    of   Lees onze referentiecase.

 

Scholen, musea, lokale overheidsdiensten of brandweerkazernes; overheidsinstellingen moeten voldoen aan wettelijke reguleringen qua veiligheid en bijzondere aandacht besteden aan rendabele oplossingen. De bedrijfscontinuïteit mag niet in het gedrang komen.

De installatie van een systeem voor toegangscontrole en de koppeling met tijdsregistratie (of reeds bestaande applicaties) moet snel, effectief en op maat gebeuren.  Bij tijdsregistratie en bezoekersbeheer leiden interfaces naar loonadministratieprogramma's en bij toegangscontrole is er een directe communicatie met de toegang tot kantoren en ruimtes

Beide oplossingen zijn dus onmisbare schakels voor de vlotte werking binnen overheidsorganisaties.