Oplossingen voor lokale besturen

Oplossingen op maat voor de overheidsadministratie

Onze oplossingen zijn even individueel als de vereisten van de overheidsadministratie. Erkende namen als de Deutsche Rentenversicherung, de hanzestad Wismar, de Oostenrijkse kamer van koophandel, het Gran Teatre del Liceu - het indrukwekkende operagebouw van Barcelona op de beroemde Ramblas – of het Museum Aan de Stroom in Antwerpen, een van de mooiste musea ter wereld – doen al jaren een beroep op ons.

Of het nu gaat om scholen, musea, lokale overheidsdiensten of brandweerkazernes – overheidsinstellingen moeten voldoen aan wettelijke reguleringen en in termen van veiligheid bijzondere aandacht besteden aan rendabele oplossingen. De bedrijfscontinuïteit mag niet in het gedrang komen, zeker niet bij hulpdiensten.

De installatie van een systeem voor toegangscontrole of een veiligheidssysteem en de koppeling met tijdsregistratie of reeds bestaande applicaties moet snel, effectief en op maat gebeuren.  Bij tijdsregistratie en bezoekersbeheer leiden interfaces naar loonadministratieprogramma's om reservaties snel door te sturen naar de tijdsregistratieterminals. Voor de brandweer echter geldt de invoer in de lokalen, dat wil zeggen aan de toegangscontrolelezer, als het begin van een werkdag.