Kantoorruimte reserveren

We zijn flexibeler dan ooit. De afwisseling tussen thuis en op kantoor werken is zeker de afgelopen jaren steeds normaler geworden. Om dit hybride werken zo goed mogelijk te faciliteren, is het essentieel om duidelijk in kaart te brengen wie er wanneer naar kantoor komt. Je wilt immers geen overbezetting, maar ook geen onderbezetting van dure kantoorgebouwen en apparatuur. Gelukkig biedt GET ook hiervoor een optionele module in prime Time.

Met de optie Kantoorruimte reserveren kunnen je medewerkers via een visueel overzicht gemakkelijk doorgeven wanneer zij op kantoor willen komen werken, zonder dat leidinggevenden dit nog moeten controleren of goedkeuren. Je teamleden claimen daarmee een werkplek voor de voormiddag, de namiddag of de gehele dag.

We kenden eerder al de functionaliteit Plaats reserveren, waarin je kon bekijken welke plekken op welke dagen gereserveerd zijn. Dit is nu uitgebreid met een filteroptie om locaties (en eventuele andere codes) weer te geven. Bovenin is een zoekveld toegevoegd. Dit alles kon altijd al bekeken worden via de webapplicatie, maar het is nu ook mogelijk om dit via prime Mobile in te zien via een apart scherm. Het nieuwe scherm van Plaats reserveren kan worden geopend via het menu of het stoel-icoontje op de homepagina.

Mocht een medewerker zich ziek melden, dan kan er ook ingesteld worden dat een reservering automatisch vervalt. Daarnaast kun je met enkele klikken het aantal beschikbare plaatsen verminderen, als er bijvoorbeeld een externe afspraak langskomt op kantoor.

Ook deze GET-functionaliteit werkt weer bijzonder intuïtief. Via eenvoudige zoekvakken, gekleurde balken (hoe groener, hoe meer beschikbaar, en hoe roder, hoe voller gereserveerd) en een duidelijke web-infrastructuur kan iedereen moeiteloos laten weten wanneer hij of zij van plan is om op kantoor langs te komen. Ook als er meerdere kantoorlocaties zijn. Ideaal!

to top

Of creëer een terugbelverzoek

close