Tijdregistratie | Toegangscontrole | Security management


Actuele informatie

Switchen van sociaal secretariaat: zo doe je dat

Een stabiel sociaal secretariaat is van levensbelang voor een bedrijf. Door de loonadministratie en personeelszaken van je organisatie over te laten aan een gespecialiseerd bureau, kun je heel wat werk, tijd en geld besparen.

Meer lezen

Sectoren

Wij bieden oplossingen op maat op het gebied van tijdregistratie en personeelsplanning, toegangscontrole, bezoekers- en risicobeheersystemen .

Producten

Onze tijdregistratiesystemen

GET biedt een compleet tijdregistratiesysteem aan voor je bedrijf. Hou eenvoudig en online je administratie bij met onze software.

Meer lezen

Onze toegangscontrolesystemen

Beveiliging en controles, maar toch een gevoel van vrijheid en toegang behouden? Met GET vind je het toegangscontrolesysteem dat bij jou past. Software en hardware die breed inzetbaar zijn. 

Meer lezen

Onze security managementsystemen

Prime Security Management software zorgt voor 1 overkoepelend besturingsplatform waarmee hij alle onderliggende technologieën zoals toegangscontrole, camerabewaking, inbraak- of branddetectie aanstuurt. Voor een sterk beveiligingsbeheer.

Meer lezen

Veel ingewikkelde vraagstukken. Slechts één antwoord: GET

Al meer dan 50 jaar staan wij voor de beste oplossingen en uitgebreide service op het gebied van tijdregistratie en beveiliging.

Thuis in heel Europa

Azkoyen viert dit jaar zijn 75e verjaardag. De Spaanse groep ontwikkelt, produceert en verdeelt elektronische betaalsystemen en verkoopautomaten, met name koffie-, sigaretten- en snackautomaten in 50 landen op vijf continenten. Azkoyen is hier een van de belangrijkste leveranciers.

GET ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt oplossingen voor toegangscontrole, time management, bezoekersregistratie, personeelsplanning en security management.

Al meer dan 50 jaar gebruiken meer dan 5000 klanten wereldwijd onze oplossingen voor de beveiliging van hun bedrijfsomgeving en het verzekeren van hun processen. 

GET maakt deel uit van de Azkoyen group, een internationaal opererende groep met regionale vestigingen in Duitsland (primion Technology GmbH), Frankrijk (primion SAS), België en Nederland (GET) en Spanje (Digitek). Bovendien beschikt de groep over een wereldwijd netwerk van gecertifieerde systeempartners.

GET als werkgever

We luisteren beter en kijken beter.

Ons streven is om langdurige relaties op te bouwen, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.
Dit geldt zowel voor onze zakenpartners als voor onze werknemers.

Naar onze vacatures

to top

Of creëer een terugbelverzoek

close