Luchtvaart

De luchtvaartsector vraagt om bijzondere veiligheids- en beschermingsmaatregelen. Daar helpt GET graag aan mee. Het gaat immers 24 uur per dag om beveiliging van speciale situaties, bijzondere ruimtes (zowel binnen als buiten landsgrenzen en boven- of ondergronds), ontelbare bezoekers en werknemers uit alle denkbare landen. Het draait hier letterlijk om duizenden levens, elke keer opnieuw.

Dat is flexibiliteit waar GET van houdt. Wij minimaliseren risico’s met onze software en onze systemen die zorgen dat onbevoegde personen geen toegang krijgen. Belangrijke faciliteiten zoals de luchthaventerminal, de toegang tot vliegtuigen of beveiligingsruimtes zoals de verkeerstoren zijn in goede handen. En dat allemaal met toegangscontrole, videobewaking of alarm- en detectiesystemen van GET.

Een mooi praktijkvoorbeeld hiervan is Fraport, de exploitant van de luchthaven van Frankfurt. Daar worden onze primion-systemen ingezet, net als ons veiligheidscontrolesysteem psm. Hierin zijn meer dan 1.000 verschillende functies geïmplementeerd, allemaal op maat gemaakt. Denk hierbij aan toegangscontrole, administratie van identiteitsdocumenten en bezoekers, controle van de gates, urenregistratie en tijdsmanagement. We zijn trots op dit project: één van de grootste in de sector!

Maar dat is niet de enige luchtvaart-locatie waar wij actief zijn. Van security management tot bezoekersregistratie en personeelsplanning: onze systemen zijn aanwezig op de luchthavens van Neurenberg, het Baden Air Park, de BBI (luchthaven Berlijn Brandenburg Internationaal), de Berlijnse luchthavens Tegel en Schönefeld, de luchthaven van Allgäu en die van Braunschweig.

to top

Of creëer een terugbelverzoek

close

Hier kunt u ons vinden:
sa GET nv
Antwerpsesteenweg 107
2390 Malle
België

Contact:
Telefoon: +32(0)3/312 92 30
Telefax: +32(0)3/311 72 90
E-mail: info@remove-this.get.be

 

close