Healthcare en Zorgverlening

Zorgverlening is onmisbaar, en daarom is een stabiele partner voor de zorg ook cruciaal. Wij leveren tijdregistratie, urenregistratie en planningssoftware voor medewerkers in de zorg. We kunnen voorzien in toegangscontrole voor ziekenhuizen of andere zorginstellingen en voorzien desgewenst in security management. Voor een uiterst zorgvuldig deurbeleid bij klinieken is het van groot belang dat de toegangscontrole in orde is. Hierin is GET gespecialiseerd.

Ook woonzorgcentra (WZC) hebben we onder onze hoede. We zorgen voor een veilige leefomgeving voor de bewoners, maar geven hen ook een écht thuisgevoel.

Een ander onderdeel van de gezondheidszorgsector is de farmaceutische industrie. Die kent, vanzelfsprekend, ook een grote verantwoordelijkheid richting klanten en patiënten bij het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen. Wij verzorgen de beveiliging van gebouwen en terreinen en garanderen een veilige werkplek, met een verantwoorde toegangscontrole en een op en top beveiliging. Tijd- en toegangsregistratie: wij zorgen ervoor!

to top

Of creëer een terugbelverzoek

close

Hier kunt u ons vinden:
sa GET nv
Antwerpsesteenweg 107
2390 Malle
België

Contact:
Telefoon: +32(0)3/312 92 30
E-mail: info@remove-this.get.be

 

close