Koppeling met een weegbrug

Veiligheid staat bij bedrijven niet voor niets op plaats 1, 2 en 3. GET begrijpt dat en gaat overal in mee. Daarom voorzien wij in onze beveiligingssystemen niet alleen in unieke, ondoordringbare systemen en software, maar kunnen wij al deze oplossingen ook nog eens vlekkeloos met elkaar koppelen – onze flexibiliteit kent ook daarin geen grenzen.

Zo laten wij bekende en minder bekende software en hardware met elkaar samensmelten. Een willekeurig voorbeeld hiervan is de weegbrug, die wordt gekoppeld met ons systeem voor toegangscontrole. Leveranciers worden vooraf aangemeld, en zij geven door welke vracht ze op welk moment komen afleveren. Op het moment dat de vrachtwagen aankomt, koppelen wij de chauffeur aan die lading. De hele vrachtwagen gaat op de weegbrug, en die weeggegevens gaan rechtstreeks naar het ERP-systeem van je bedrijf (Enterprise Resource Planning).

De chauffeur kan uitsluitend het terrein op wanneer het mag, en alleen het materiaal dat vooraf is aangemeld (en dat is geïdentificeerd als lading) kan worden afgeleverd. Deze unieke combinatie tussen veiligheidsmaatregelen maken het maatwerk van GET uniek in zijn soort in de markt, en garandeert de hoogste mate van veiligheid. Uitzonderlijke protocollen, inventieve richtlijnen en combinaties, het inzetten van verschillende verificatiemethodes, geavanceerde opstellingen, dubbele verificaties… Wij zijn altijd op zoek naar die complexiteit. Geen eis is te hoog en geen richtlijn te streng.

to top

Of creëer een terugbelverzoek

close